A döntős csapatok véleménye a Jogi ki mit tud? versenyről

2017. nov 01 | Jogi ki mit tud

jogi ki mit tud vélemények 2017

Jogpalánták: Nekünk tetszett, hogy spontán volt az egész, nem volt annyira stresszes, mint egy verseny szokott lenni. Nem éreztük, hogy most verseny van és teljesíteni kell, hanem inkább laza volt, főleg a bírósági tárgyalás, közösségben éreztük magunkat. Szerintünk a versenynek van jövője és létjogosultsága, sikerült közelebb hozni a jogi világot, közösségépítő jellege volt és pozitívnak tartjuk a közösség felelősségtudatának a megerősítését.

Ex-iuris: Kellemes volt az egész verseny hangulata, barátságosak voltak a szervezők, mosolygósak. Jó volt, hogy interaktív volt az egész verseny, de arra számítottam, hogy a döntőben több feladat lesz és több elméleti kérdés.

Fenegyerekek: Szorakoztató volt, voltak feladatok, amelyek túl könnyűek voltak. Az első fordulóban tetszett főleg a filmes feladat és a vicces törvények.

Da Vinci kód: Hangulatos volt a verseny, közvetlen és élethű, beleéltük magunkat a szerepekbe, az I.fordulóban is érdekesek voltak a feladatok.

Csapatnév: Nagyon tetszett a feladatok típusa, nem volt egyírányú az egész, tetszett a perszimuláció. Arra számítottunk, hogy a döntő is olyan lesz, mint az online feladatok, de pozitívan csalódtunk.

JogÁszok: Vagányul volt megszervezve az egész verseny, élveztük a feladatokat is, a döntő kissé elhúzodott, tarthatott volna kevesebbet.

Iustiregun: Mi konkrét kérdésekre számítottunk, de jobb volt, mint ahogyan elképzeltük. Nem voltak olyan szárazok a kérdések, jó volt a tárgyalás, lehetett látni, hogyan is zajlik a valóságban egy tárgyalás, élveztük a vicces feladatot is és az activitys része is jó volt.

Legfrisebb bejegyzések

Egyetemi tapasztalatok első éves joghallgatóként

Cretu Csengele, I.éves joghallgató, a Jogaink Egyesület önkéntese  Első éves joghallgató vagyok, felkérést kaptam, hogy írjak egy bejegyzést egy általam választott témáról, így én ezúttal egy személyesebb témát választottam, amelyben az egyetemi élményeimről szeretnék...

VI. Kolozs megyei mezőgazdasági konferencia

VI. Kolozs megyei mezőgazdasági konferencia

Egyesületünk idén is részt vett a már hagyománnyá vált VI. Kolozs megyei mezőgazdasági konferencián, ahol Kolozs megye 23 településéről jöttek érdeklődők. Egyesületünket önkéntesünk Balogh Zsuzsa képviselte, aki Általános tudnivalók szerződéskötés esetén cimmel...

7 + 2 =

Share This