Fiatal vállalkozók kézikönyve

Hosszú utat kell megtenni addig, amíg egy ötletből jól működő vállalkozás lesz. Elsősorban fontos az, hogy legyen egy jó terméked/szolgáltatásod, másrészt egy sor jogi és adminisztratív lépést is meg kell tenned, hogy a törvényi előírások ne akadályozzák, hanem elősegítsék a vállalkozásod megfelelő működését.

Az elsővel kapcsolatosan egy fontos tanácsunk lenne: folyamatosan tanulj és dolgozz, azaz fektess hangsúlyt arra, hogy te fejlődj, és arra is, hogy a terméked, szolgáltatásod fejlődjön.

A másodikkal kapcsolatosan már bővebb információkkal szolgálhatunk, hiszen kiadványunk célja épp azoknak a jogi és adminisztratív lépéseknek a bemutatása, amelyeket végig kell járni egy vállalkozás elindításához és megfelelő működéséhez.

Fontos tudni, hogy egy sikeres vállalkozáshoz önmagában nem elég egy jó termék vagy szolgáltatás. Természetesen ebből indulunk ki, de egy jó vállalkozó sok mindent meg kell tanuljon, ami nélkül a vállalkozása nem működhet.  Vállalkozni is tanulni kell!

Egy vállalkozás komplex tevékenység, gazdasági, pénzügyi, szociális vonatkozásán túl szükséges a jogi oldalát is megvizsgálni, megérteni a szabályokat.

Talán azért olvasod a kiadványunkat, mert van egy jó termék- vagy szolgáltatás-ötleted, amire úgy érzed, vevő lenne a piac, talán azért, mert a saját vállalkozásodat vezeted, vagy pedig szeretnéd, hogy egy nap a magad főnöke légy. Bármi is legyen az oka, örülünk, hogy keresed az információkat.

Reméljük, ez a kiadvány segít elindulni és megtenni az első lépéseket azon az úton, amely a pénzügyi függetlenségedet fogja majd biztosítani.

Sok sikert kívánunk hozzá!

a szerzők

Jogaink Egyesület

Lapozz beleTöltsd le

Kiadványaink

Jogi Kisokos második kiadás

Jogi Kisokos második kiadás

Kedves Fiatalok! A Jogaink Egyesület első kiadványának a második kiadását tartjátok a kezetekben. Egyesületünk egyik legfontosabb feladatának az erdélyi magyar fiatalok jogvédelmét tartja. Szeretnénk segíteni olyankor, amikor jogi problémába botlotok és szükségetek...

Jogaink Romániában Magyarul

Jogaink Romániában Magyarul

A kiadvány fő célja, hogy magyar nyelven, közérthető formában közöljön olyan jogi ismereteket, amelyek a mindennapi életben fontosak lehetnek. Ezúton is szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy mindenki ismerje a rá vonatkozó törvényes jogokat és kötelezettségeket. bátran...

9 + 13 =

Share This