Hogyan jelentkezz a Jogi ki mit tudra?

2017. szept 26

jogi ki mit tud

Ki jelentkezhet a Jogi ki mit tud versenyre?

IX.-XII. osztályos diákok jelentkezését várjuk 3 fős csapatokban. A csapattagok nem kell feltétlenül egy osztályba vagy egy iskolába járjanak.

Meddig lehet jelentkezni a versenyre?

Október 7-ig lehet jelentkezni.

Hogyan kell jelentkezni?

E-mailben: jogaink.egyesulet@gmail.com címre, ahova elkülditek a következő információkat: csapat neve, csapattagok neve, milyen iskolába és hányadik osztályba jártok. A jelentkezésről visszaigazolást fogtok kapni.

Kell-e előzetesen készülni valamilyen anyagból a Jogi ki mit tudra?

Nem szükséges előzetesen készülni, hiszen az I.fordulóban a kérdéseket és a feledatokat e-mailben fogjátok megkapni és szinte két hét áll rendelkezésetekre, hogy a megoldásokat nekünk visszaküldjétek. A megoldásokhoz bármilyen segédeszközt használhattok, nyugodtan böngészhetitek az internetet is, ajánljuk figyelmetekbe kiadványainkat is, amelyeket az oldalunkon akár online is elérhettek.

Legfrisebb bejegyzések

Egyetemi tapasztalatok egy másodéves joghallgatótól

Egyetemi tapasztalatok egy másodéves joghallgatótól

Egy újabb sikeres évet tudhatok magam mögött a Babeș-Bolyai Tudományegyetem jogi karán, melyről szeretnék reflektálni e beszámoló során. Hogy miért is gondolom sikeresnek a nemrégiben befejeződött második egyetemi évemet? Elsősorban a vizsgák sikeres letétele,...

8 + 7 =

Share This