Hogyan jelentkezz a Jogi ki mit tudra?

2017. szept 26 | Jogi ki mit tud

jogi ki mit tud

Ki jelentkezhet a Jogi ki mit tud versenyre?

IX.-XII. osztályos diákok jelentkezését várjuk 3 fős csapatokban. A csapattagok nem kell feltétlenül egy osztályba vagy egy iskolába járjanak.

Meddig lehet jelentkezni a versenyre?

Október 7-ig lehet jelentkezni.

Hogyan kell jelentkezni?

E-mailben: jogaink.egyesulet@gmail.com címre, ahova elkülditek a következő információkat: csapat neve, csapattagok neve, milyen iskolába és hányadik osztályba jártok. A jelentkezésről visszaigazolást fogtok kapni.

Kell-e előzetesen készülni valamilyen anyagból a Jogi ki mit tudra?

Nem szükséges előzetesen készülni, hiszen az I.fordulóban a kérdéseket és a feledatokat e-mailben fogjátok megkapni és szinte két hét áll rendelkezésetekre, hogy a megoldásokat nekünk visszaküldjétek. A megoldásokhoz bármilyen segédeszközt használhattok, nyugodtan böngészhetitek az internetet is, ajánljuk figyelmetekbe kiadványainkat is, amelyeket az oldalunkon akár online is elérhettek.

Legfrisebb bejegyzések

Egyetemi tapasztalatok első éves joghallgatóként

Cretu Csengele, I.éves joghallgató, a Jogaink Egyesület önkéntese  Első éves joghallgató vagyok, felkérést kaptam, hogy írjak egy bejegyzést egy általam választott témáról, így én ezúttal egy személyesebb témát választottam, amelyben az egyetemi élményeimről szeretnék...

VI. Kolozs megyei mezőgazdasági konferencia

VI. Kolozs megyei mezőgazdasági konferencia

Egyesületünk idén is részt vett a már hagyománnyá vált VI. Kolozs megyei mezőgazdasági konferencián, ahol Kolozs megye 23 településéről jöttek érdeklődők. Egyesületünket önkéntesünk Balogh Zsuzsa képviselte, aki Általános tudnivalók szerződéskötés esetén cimmel...

12 + 3 =

Share This