2014 májusában egy földterületet vásároltam (minden hivatalos aktával rendelkezem),amit azóta sem sikerült bekertelni,mivel az egyik szomszéd azt állítja,hogy a területem egy része(kb.2 ár)az ő tulajdonát képezi.Én az ő területének(30 ár) úgymond a folytatását vásároltam meg,de a fent említett 2 ár sose tartozott oda. A szomszéd egy kézzel írott adásvételivel rendelkezik a 30 áras területről,amit csak egyik tulajdonos adott el a többi beleegyezése nélkül(a birtoklevelükön még mindig  szerepel),és  ez okból  csak kézzel írott adásvételi szerződést  tudtak kötni,ami hamisított aláírásokat tartalmaz,és a terület elhelyezkedése,stb. sem szerepel benne. Több alkalommal próbáltuk már bekertelni a területet,de a szomszéd azonnal megjelenik,ittasan,különböző szerszámokkal a kezében,fenyegetőzik,trágár szavakat kiabál,agresszívan viselkedik,s ez okból édesanyám testi épsége miatt is aggódom.Ahány alkalommal kertelni kezdtünk,annyiszor törte szét a kerítést.
Egy alkalommal szekerestől,lovastól rontott ránk,s csak a szerencsén múlott,hogy nem tapostak le a lovai.
Sajnos már mindenhova fordultam segítségért(polgármesteri hivatal,rendőrség)az ügy megoldása,tisztázása érdekében,de azt a választ kaptam,hogy nem az ő hatáskörükbe tartozik,ezzel azt sugallva a szomszédnak,hogy az agresszív magatartás mindenek fölött van,s az nyer,aki erőszakosabb.
Békésen is próbáltuk megoldani a problémát,de mindig csak a fenyegetőzéssel,”anyázással” maradtunk.
Javasolták már,hogy törvényes úton,civil per kezdeményezésével,oldjam meg az ügyet,de nem szeretném,hogy éveken keresztül a törvényszéket járjam,mivel az ilyen ügyeket,szokás szerint,évekig tárgyalják.
Igazságtalannak tartom,hogy egy olyan terület tulajdonjogát tisztázzam,amiről hivatalos aktákkal rendelkezem,s rettegésben éljek,hogy mikor  támad  rám egy elvetemült,aki az igazát agresszivitással szeretné bizonyítani.