Tavaszi ajándék!

2017. máj 12

tavaszi ajandek jogaink

A Jogaink csapata egy kis ajándékkal szeretne kedveskedni minden olyan érdeklődőnek aki szeretne többet megtudni a vállalkozásokra vonatkozó jogszabályokról. 

Ha Téged is érdekel milyen vállalkozás típusok léteznek, milyen adók és járulékok kifizetésével kell számolni egy vállalat kapcsán, hogyan is kell bejegyezni egy kereskedelmi társaságot, valamint hogy milyen munkajogi vonatkozású szabályokat érdemes figyelembe venni, akkor igényeld tőlünk ingyenesen a Fiatalok vállalkozók kézikönyve-Ghidul tânărului întreprinzător-Young entrepreneur’s guide című legújabb kiadványunkat!

Ha felkeltettük az érdeklődésed nincs más dolgod, mint hogy postai címedet elküld nekünk facebook üzenetbe (https://www.facebook.com/jogaink/ ), vagy e-mailbe (jogaink.egyesulet@gmail.com).

A kiadvány május végéig igényelhető. A postázásokra június elején kerül sor.

Legfrisebb bejegyzések

Egyetemi tapasztalatok első éves joghallgatóként

Egyetemi tapasztalatok első éves joghallgatóként

Cretu Csengele, I.éves joghallgató, a Jogaink Egyesület önkéntese  Első éves joghallgató vagyok, felkérést kaptam, hogy írjak egy bejegyzést egy általam választott témáról, így én ezúttal egy személyesebb témát választottam, amelyben az egyetemi élményeimről szeretnék...

VI. Kolozs megyei mezőgazdasági konferencia

VI. Kolozs megyei mezőgazdasági konferencia

Egyesületünk idén is részt vett a már hagyománnyá vált VI. Kolozs megyei mezőgazdasági konferencián, ahol Kolozs megye 23 településéről jöttek érdeklődők. Egyesületünket önkéntesünk Balogh Zsuzsa képviselte, aki Általános tudnivalók szerződéskötés esetén cimmel...

3 + 12 =

Share This