Véget ért a Jogi ki mit tud? első fordulója!

2019. okt 18

jogi ki mit tud elso fordulo

Idén harmadik alkalommal megrendezésre került a Jogi ki mit tud? – verseny a Jogaink Egyesület szervezésében.

Idén összesen 44 csapat jelentkezett, az első forduló után 10 szerencsés csapat jutott be a döntőbe, amelynek idén is a kolozsvári János Zsigmond Unitárius Kollégium ad otthont október 26-án. Ennek pontos programjáról és további hasznos információkról az elkövetkezendő napokban tájékoztatjuk a döntősöket.

Az első fordulóban Erdély 12 különböző városából és 16 iskolából jelentkeztek versenyzők: Brassóból, Sepsiszentgyörgyről, Szászrégenből, Kovásznáról, Kolozsvárról, Tordáról, Temesvárról, Nagyváradról, Marosvásárhelyről, Csíkszeredából, Kézdivásárhelyről és Szatmárnémetiből.

A csapatok ma kapták meg az eredményeket. Köszönjük minden résztvevőnek és a tanáraiknak a feladatok kidolgozásába fektetett energiát! Reméljük sok hasznos információval gazdagodtak! Az első 10 csapatot pedig várjuk a második fordulóba.

Arra kérjük azokat a csapatokat, kik idén nem kerültek be a döntőbe, hogy ne csüggedjenek, maradjanak továbbra is kíváncsiak és jelentkezzenek jövőre is!

Legfrisebb bejegyzések

Egyetemi tapasztalatok első éves joghallgatóként

Egyetemi tapasztalatok első éves joghallgatóként

Cretu Csengele, I.éves joghallgató, a Jogaink Egyesület önkéntese  Első éves joghallgató vagyok, felkérést kaptam, hogy írjak egy bejegyzést egy általam választott témáról, így én ezúttal egy személyesebb témát választottam, amelyben az egyetemi élményeimről szeretnék...

VI. Kolozs megyei mezőgazdasági konferencia

VI. Kolozs megyei mezőgazdasági konferencia

Egyesületünk idén is részt vett a már hagyománnyá vált VI. Kolozs megyei mezőgazdasági konferencián, ahol Kolozs megye 23 településéről jöttek érdeklődők. Egyesületünket önkéntesünk Balogh Zsuzsa képviselte, aki Általános tudnivalók szerződéskötés esetén cimmel...

10 + 15 =

Share This